Over ons

 
 
Wij zijn een bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in het borduren en bedrukken van kleding, gevestigd in Oldebroek aan de rand van de Veluwe, in de directe omgeving van Zwolle en het zuiderzeestadje Elburg. Wij gaan niet voor massa productie, hoewel we dit wel kunnen, maar voor tevredenheid van u als klant. Wij leveren zowel aan bedrijven als ook aan de particuliere klant. Op onze site vindt u voorbeelden van hetgeen wij doen. Om direct artikelen te bestellen kunt u terecht in onze webwinkel, ook voor relatiegeschenken, zie menu in de linkerkolom. De artikelgroepen van onze webshop vind u op aan de linkerzijde. Ook kunt u op één van de logo's klikken zodat u het volledige assortiment van betreffend merk kunt bekijken. Ook kunt u soms hier uit rechtstreeks bestellen.Wij leveren zowel bewerkte als onbewerkte kleding. Wij kunnen uw kleding voorzien van borduring of bedrukking. De bedrukking kan op diverse manieren worden aangebracht, denk hierbij aan zeefdruk of flockprint of transfers.

Merken
Op deze pagina vindt u diverse logo's van kledingmerken. dit zijn merken die wij sowieso leveren. Staat uw merk er niet bij, dan wil dat geenszins zeggen dat wij het niet leveren, neem dus gerust contact met ons op als het door u gewenste artikel (nog) niet in de winkel staat. Voor een uitgebreid merken overzicht kijk op "onze merken" u vindt hier ook meerdere online catalogi.

Onze huismerken zijn o.a.: Lemon & Soda, Gildan, New Wave, Clique en Santino en voor werkkleding, Jobman. De laatst toegevoegde merken zijn Tricorp en ROM88, voor prima werkkleding en diverse andere promo kledingstukken. Ook een uitgebreide collectie High Visibility kleding, van verkeersregelaars hesje tot winterjas. Nu al gedeeltelijk in de webshop.

Voor een duidelijkheid hebben wij de prijzen in en ex BTW weergegeven, helder voor de zakelijke en particuliere klant. Er kan echter een kleine prijswijziging hebben plaatsgevonden. U krijgt eerst een factuur in PDF waarmee u accoord dient te gaan, alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen.